Reviews


Nav een meditatie avond

“Deze week een meditatie avond gedaan bij ‘Jouw Spirit’. Mede door de fijne stem van Petra een heerlijke ontspanning bereikt. De locatie is ook erg prettig waardoor ik me erg op m’n gemak voelde. Een absolute aanrader!” Anita

“Dit is helemaal niet eng maar fijn!”

“Nogmaals bedankt voor gisteravond Petra. Wat mooi om jou zo te zien, volledig in je element. Prachtig hoe je anderen kunt helpen met jouw kennis, aandacht, rust, vaardigheden. Ik kwam helemaal zen weer thuis. Heb vervolgens heel diep en fijn geslapen. Ik vond het een fijne, veilige sfeer. Je verdeelde de aandacht goed onder alle deelnemers, iedereen kwam aan de beurt, niet te lang, niet te kort. Kortom een heel tevreden bezoeker.” I. Veneman

“Ik verbaas me elke keer weer wat er allemaal gebeurt tijdens zo’n meditatie hier. Ik was er echt weer aan toe!”

“Ik heb het gewoon laten gebeuren en er gebeurde veel bijzonders. Ik ben er stil van en weet zeker dat ik hier nog lang van ga nagenieten.”

Nav het coachingstraject

“wow…. ik voel me stukken lichter. Het is alsof er een last van me af is gevallen. Die rugzak is nu weg. Dit is echt heel erg fijn.”

“Ondanks dat ik zelf heel nuchter ben, ben ik toch gestart en wat voelt het goed en wat een oerkracht komt er vrij! Heel veel puzzelstukjes vallen eindelijk op zijn plaats, mijn rugzak voelt leger, de druk is minder, ik voel mij vrijer en sta steviger in mijn schoenen. Na iedere sessie weer een stuk dichter bij mijn doel. Petra wat fijn dat ik je ken en wat geweldig dat je samen met mij dit proces bent aangegaan. Mocht je nog terughoudend zijn om dit aan te gaan bij Petra, dan hoop ik dat mijn ervaring je helpt om de stap te zetten.”

“Ik liep al jaren bij een diverse hulpverleners en kon het nooit loslaten. Nu heb ik mijn verdriet eindelijk losgelaten. Ik kan nu weer voor mezelf kiezen en me op mezelf richten.”

Al tijdens het coachingstraject: “ik kom weer steeds dichter bij mezelf.”

Nav een workshop

“Heerlijke meditaties en een goede uitleg. Niet geheel onbelangrijk dat het met humor gepaard gaat. En vooral niet zweverig :-)! Kortom een aanrader.” (workshop gidsen en engelen)

“Ik geef jouw workshop een 10. Voor mij voelt het als een 10. Je vertelde ons over de verschillende chakra’s, hoe mooi het is als je alle energie kunt laten stromen door de chakra’s zonder dat er blokkades zijn. En de meditaties die daarop volgden, kwamen uit jouw hart, wat er bij jou binnenkwam en wat voor mij op dat moment van waarde is. Vandaar de dankbare 10.” Gea (serie workshop over de basis chakra’s)

“De workshop “kennismaking met de chakra’s was voor mij super interessant en leerzaam. Petra brengt de informatie op een duidelijke manier over. De aansluitende meditaties zorgden voor energie maar ook voor een ontspannen gevoel. Er was ruimte voor vragen en het delen van ervaringen. Het naslagwerk is handig om in terug te lezen en zelf aan de slag te gaan met de verschillende chakra’s. Bedankt Petra en graag tot een volgende keer.” Anita Marsman (serie workshop over de basis chakra’s)

Nav een reading

“Zoals iedere moeder heb ik grote en kleine zorgen over mijn kinderen en stel me met regelmaat de vraag: doe ik het wel goed? Ik heb Petra dan ook gevraagd om een reading te doen voor mijn jongens.
Die was zó herkenbaar! Alsof Petra ze al jaren kent, zonder ze een keer gezien te hebben. Het was emotioneel – in de positieve zin – om te lezen waar je kinderen behoefte aan hebben en wat ze van jou als moeder nodig hebben. Petra’s reading kwam rechtstreeks binnen en zette me op het juiste pad. Het was het steuntje in de rug, dat bijzonder welkom was. De dankbaarheid hiervoor is moeilijk in woorden uit te drukken….
Petra heeft mij en mijn gezin een liefdevol anker gegeven, dat ik de rest van mijn leven in oprechte dankbaarheid bij me draag.”

“Ik blijf het maar steeds opnieuw lezen.”

“Het heeft me diep geraakt. Het klopt allemaal.”

“Tranen stroomden van herkenning en eindelijk een gevoel van erkenning.”

Nav een healing

“Ik voelde me gelijk ontspannen, een aangename warmte trok zo door mijn lijf. Wat een bijzondere gewaarwording dat dit zo op afstand kan!”

“Wat heb ik heerlijk ontspannen geslapen na jouw healing! Ik werd de volgende dag weer zo fit wakker. Dat had ik lange tijd niet meer gevoeld.”

“Ik kon het gewoon uit mijn lijf voelen stromen..” (redactie: de moeheid)

Nav de Geestige mailtjes

“Zodra ik een Geestig Mailtje in mijn inbox zie, kan ik haast niet wachten om hem te lezen.”

“Ik bewaar je mailtjes in een speciale map zodat ik ze nog een keer kan lezen.”

“Je mail kwam precies op tijd.”