Over mezelf

Al van jongs af aan had ik het gevoel dat er meer was tussen hemel en aarde. Door het gewone leven, verdween dit tijdelijk meer en meer naar de achtergrond. Later toen ik kinderen kreeg, kwamen die gevoelens weer terug. Ik begon met diverse opleidingen en trainingen op spiritueel gebied en ik verslond het ene boek na het andere. Want ik zag dat mijn kinderen anders waren. Ze hadden andere dingen nodig, behoefte aan andere dingen. En daarin wilde ik ze ondersteunen.

Al snel kwam de informatie over nieuwetijdskinderen en hoog sensitiviteit op mijn pad. En van daaruit ging het als een sneltrein. Regelmatig werd ik door andere ouders gevraagd hoe om te gaan met die sensitiviteit van hun kinderen: had ik nog tips voor ze? En ja, die had ik wel.

Zo ontstond na een aantal jaren het idee om, naast mijn reguliere baan, een eigen praktijk te starten. Die droom kwam in 2014 uit. Sinds die tijd combineer ik beiden met elkaar. Toentertijd werkte ik nog als coördinator en in mijn praktijk als coach. Uiteindelijk heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken en me zelfs verder kunnen specialiseren als loopbaancoach. Ook in mijn praktijk blijf ik me steeds verder ontwikkelen en bied ik graag vernieuwende dingen aan. Zo kun je nu ook bij me terecht voor een eigen ontwikkelde variant op familieopstellingen.

Als je nog meer van me wilt weten, vraag gerust.


Groet,

Petra Hendriks


ps als je me nog een beetje beter wilt leren kennen, geef je dan op voor de Geestige Mailtjes, boek een kennismakingsgesprek of kijk even naar dit filmpje.