Meditatie

De afgelopen jaren heb ik tientallen meditatie avonden georganiseerd. Elke avond was gewoon echt fantastisch: de ontspanning en de verkregen inzichten waren geweldig.
Voor mij werd het echter tijd om ruimte te creëren voor nieuwe dingen. Daarom ben ik gestopt met het zelf organiseren van deze meditatie avonden. Het is nog wel mogelijk om te komen mediteren, maar dan op jouw initiatief.

Hoe ziet zo'n avond er dan uit? Dat ligt aan jouw reden voor de meditatie. Dat kan ontspanning zijn, inzichten willen krijgen of werken aan het loslaten van bepaalde problemen. We kunnen dit samen vooraf ter plekke bekijken.

Ben je nou gewoon heel nieuwsgierig naar hoe dat nou live en onder begeleiding is en heb je zin om zo'n meditatie te komen proberen en te ervaren? Leuk! Gewoon doen!

De extra waarde van deze meditaties is, is dat ze altijd op de persoon die aanwezig is, is afgestemd. Ik lees dus geen meditatie voor maar laat me leiden door de aanwezige mens(en). Geen enkele meditatie is dus hetzelfde en het brengt je altijd weer wat nieuws. Dat is het extra stuk dat je krijgt bij een live en persoonlijke meditatie bij mij, ten opzichte van de online meditaties.

De meditatie zelf duurt ongeveer 20 tot 30 minuten. Vooraf drinken we even wat en achteraf is er ruimte voor eventuele vragen en opmerkingen.
Je kan <hier> contact met me opnemen voor meer informatie en/of het maken van een afspraak. De meditaties zijn in mijn praktijkruimte in Baalder, Hardenberg.
Je investering voor deze ervaring is € 15.00. Het effect werkt vaak in de dagen-weken erna nog door.

Reviews

"Ik ben steeds weer verbaasd wat hier allemaal gebeurd op zo'n avond."
"Hier lukt het wel."
"Ik ga hier altijd met zo'n fijn gevoel vandaan weer naar huis."

Meest gestelde vragen

Moet je vaker gemediteerd hebben om mee te kunnen doen?
Nee, dat hoeft zeker niet. Iedereen kan komen meditere; ervaren of onervaren.

Zijn de online meditaties niet waardevol?
Jazeker wel. Ik doe ze zelf ook. Maar soms heb je gewoon behoefte aan een stukje persoonlijke aandacht bij een meditatie en wil je wat extra's ipv algemeen.

Moet ik nog wat meenemen?
Je mag warme sokken, een kussentje of een dekentje meenemen.

Wat als ik onverhoopt niet kan?
Annuleren kan tot 48 uur vooraf kosteloos. Annuleer je binnen 48 uur, dan kunnen er kosten in rekening worden gebracht.