Reading

Wat zouden je gidsen tegen jou willen zeggen? Of heb je juist een vraag aan iemand die overleden is?

Je hebt vele spirituele helpers om je heen. Meestal zijn we ons daar niet zo bewust van. En dat zouden zij graag anders zien. Dus voel je niet bezwaard als je juist hun hulp, advies of troost vraagt. Daarvoor zijn ze er juist!

Als je dat zelf wat spannend vindt of nog niet weet hoe (kijk eens bij de groepsactiviteiten of er op dit moment een avond gepland is om je eigen gids te ontmoeten), dan kun je een reading aanvragen.

Met een zielsreading stem ik af op jouw ziel, gidsen, beschermengel en/of overleden personen en geef ik je alle ingevingen door die ik krijg (geen toekomstvoorspellingen). In elke reading zitten verborgen boodschappen die je later duidelijk worden maar vaak gaan de meeste boodschappen over het hier en nu. Want je gidsen en je hogere zelf maar ook de mensen die je zo erg mist, weten allang met welke vragen je rond loopt en waar je mee worstelt. Ze doen niets liever dan jou te ondersteunen op jouw pad.

De reading kan schriftelijk of live plaatsvinden.

Schriftelijk
Mail me je vragen en je foto, dan ga ik die vragen stellen. Niet altijd krijg je de antwoorden die jij graag wilt. Soms heeft je hogere zelf andere informatie voor je waar je (eerst) mee aan de slag mag. Na de reading ontvang je van mij een mail met daarin de boodschappen die ik voor je ontvangen heb.

Ook als je geen specifieke vragen hebt maar gewoon eens graag wilt horen wat je jouw helpers je te vertellen hebben, dan kan dat ook. Je hogere zelf geeft graag boodschappen aan je door.

Live
We spreken een dag en tijd af waarop ik je via whats app bel. Je kan dan direct zelf je vragen stellen.

Wat betaal je: €25,00 voor zowel schriftelijk als live via whats app. Voor beiden houd ik de richttijd van een half uur aan.

Reviews

"Jeetje, jeetje, jeetje, jeetje, .... Man, man, genoeg dingen om over na te denken en daar had ik precies behoefte aan"
"Het klopt precies!"
"Dit ga ik nog vaak opnieuw lezen; hier kan ik echt verder mee."


Meest gestelde vragen
Hoe lang duurt het voordat ik de schriftelijke reading ontvang zodra ik die heb aangevraagd?
Zodra je een foto van jezelf hebt gemaild (incl evt vragen), mail ik je binnen 2 dagen de factuur. Binnen een week na betaling, ontvang je de reading via de mail (muv vakanties). Wanneer we elkaar al een keer live hebben ontmoet, hoef je geen foto te sturen. Dan kan ik zo contact met je leggen.

Bewaar je de foto?
Nee, deze bewaar ik niet. Dat betekent dat je bij een volgende reading, weer opnieuw een foto moet mailen.

Bewaar je de reading?
Nee, deze bewaar ik niet.

Hoe vraag ik een live reading aan?
Je kan dit via de contactpagina aanvragen. Let op: vermeld dan wel je emailadres ivm de factuur en je telefoonnummer voor de live reading. Via whats app plannen we dan samen de datum en tijd.