Jouw spirit individueel

Je kan op diverse manieren aan de slag om weer jezelf te ontdekken. Soms
* wil je wat ondersteuning of bemoedigende woorden: kies dan voor de reading ; of
* je wilt juist begrijpen waarom je iets altijd op een bepaalde manier doet én hoe je dat kan stoppen: kies dan voor je enneagramtypes ; of
* je wilt vervolg stappen maken en blokkades, beren op de weg, angsten, nare ervaringen transformeren: kies dan voor een jouw spirit consult .

Je kan ook eerst zelf aan de slag gaan met de stappenplannen die ik heb geschreven. Je vindt ze hier .

Bij jouw spirit draait het erom jezelf weer te vinden en te worden. Wie ben jij ook al weer? Wat vind jij belangrijk?

Heb je weleens van die momenten dat je denkt:
- 'pubers!!!! aaaarrrrggggghhhhh'; of zijn het bij jou geen pubers maar collega's of ouders*
- 'wanneer houden ze nu eens rekening met mij?'
- 'ik moet ook alles doen'
- 'Ik heb toch het leven dat ik wilde? Ik heb alles voor elkaar; waarom ben ik dan niet gelukkig?'
- 'ik voel me eenzaam'

*terwijl je eigenlijk vindt dat je niet mag zeuren over je ouders want ze hebben altijd ook zoveel voor jou gedaan...

Er zijn redenen waarom je hier nu tegen aan loopt. Waarom deze vragen en gedachtes je nu opvallen of zelfs opbreken. Het is namelijk tijd om jezelf voorop te zetten . Het is tijd om jouw ding te doen! Het blijven onderdrukken van deze gevoelens, gaat averechts werken. Sterker nog, het onderdrukken van signalen dat je je grenzen hebt bereikt, levert meestal gezondsheidsproblemen op. En dat weet je zelf eigenlijk ook wel.

Iedereen komt een moment in het leven tegen waarbij het tijd wordt om het huidige leven onder de loep te nemen. JIj bent daarop gelukkig geen uitzondering. Dus pak het heft in eigen handen, onderneem actie en zorg dat je wel weer een leuk leven hebt! Eerste stap is om jezelf weer opnieuw te ontdekken.

Want wat gebeurt er als je dat niet doet en je laat alles zoals het is?

Ik denk dat je prima in staat bent om te visualiseren wat er dan gebeurt. En ik kan me voorstellen dat je dat niet wilt. En jij bent de enige die dat kan gaan veranderen.

Op de subpagina's (gebruik de linkjes hierboven of kies via het hoofdmenu), vind je meer info over wat je kan verwachten bij 'jouw spirit individueel'. Aanmelden en vragen stellen kan via de contactpagina .