Maak je eigen moodboard of memoryboard

Heb jij nog wensen voor jezelf? Wat is het dat je wilt bereiken de komende tijd? Heb je een bucketlist of houd je juist van een bepaalde spreuk? Waarvan krijg jij energie? Waar word je blij van? Wil je een ander huis of een andere baan?
Of wil je juist die dagelijkse dingen die je aan jouw moeder, vader, opa, oma, collega, vriendin, partner of kind doen denken, bij elkaar zien, in een mooie lijst? Zodat je jezelf herinnert aan al die leuke momenten die er waren?

Van alles kun je plakken of schrijven op jouw persoonlijke moodboard en/of memoryboard. Maak hem zoals jij dat wilt. Je kan een grote maken en ook een kleinere in het formaat van een kaart die je in een lijstje ergens neer kan zetten of ophangen.

Wat kun je op zo'n moodboard plakken?
* jouw favoriete spreuk of regel uit een songtekst
* jouw affirmatie (een zinnetje dat je bv helpt positiever over jezelf te denken)
* een afbeelding van jouw krachtdier
* een zin die een overleden dierbare vaak tegen je zei
* een bemoedigende tekst voor een vriend/in of jezelf
* je ideale huis of inrichting
* een nieuwe baan
* een vakantiebestemming
* een huisdier
* gereedschap
* een plant
* een foto van die ene persoon die je mist
* een geheim teken dat jij met die ene persoon had

Waarom een moodboard of memoryboard?

Omdat het gewoon lekker is om naar allerlei plaatjes, symbolen en woorden te kijken die je een goed gevoel geven. Of die je juist helpen herinneren aan die mooie momenten met die ene persoon.

Lijkt het je wat? Geef je dan snel op, want aan mijn keukentafel is beperkt plek. En wie weet krijg je nog een leuke ingeving van je gidsen door die je gelijk kan gebruiken!

Praktische zaken

wat: maak je eigen moodboard en/of  kaart(en)
wanneer: nnb bij voldoende belangstelling wordt dit weer ingepland; dit kan je aangeven middels de contactpagina
hoe laat: nnb
wat kost het: € 15
waar: in Hardenberg, Baalder
Allergisch voor konijnen? Dan kun je je beter niet opgeven. Ik organiseer dit in mijn woonkamer ipv mijn praktijkruimte zodat je lekker de ruimte om je heen te hebt om te kunnen knippen en plakken.

Hoe meld ik me aan?

Heb je er al zin in? Lekker creatief aan de slag te gaan met je dromen en wensen? Geef je dan via de contactpagina op en je ontvangt zo snel mogelijk bericht van me (check je je Reclame en Spambox?) of er nog plek is.

Meest gestelde vragen

Moet ik zelf spullen meenemen?
Nee dat hoeft niet, maar mag wel. Tijdschriften, schaar, lijm, papier, stiften, kleurpotloden en heel veel sjablonen liggen voor je klaar! Misschien is een mapje wel handig om je moodbord en kaarten in mee te nemen naar huis.

Ik wil graag samen met een (paar) vriendin(nen) komen maar we kunnen niet op de data die er nu zijn. Kunnen we een andere dag afspreken?
Ja dat kan. Neem dan even contact met op om samen een datum te plannen.

Wat als ik onverhoopt niet kan?
Annuleren kan tot 48 uur vooraf kosteloos. Annuleer je binnen 48 uur, dan kunnen er kosten in rekening worden gebracht.


Nog wat inspiratie nodig? Kijk dan eens naar dit filmpje: kaarten maken of naar onderstaand voorbeeld van een moodboard.

jouw spirit - maak je eigen moodboard