PDF - Je eigen persoonlijke coachingskaarten

Verlang jij soms ook zo naar een advies van je gids of je overleden oma?
Of kun je tijdens die dip die goedbedoelde adviezen en uitspraken van jezelf wel heel goed gebruiken maar kun je er op zo'n moment niet opkomen?
Lig je 's nacht wel eens wakker en kan je dan advies gebruiken en wil je liever niet iemand wakker maken?

Maak dan nu je eigen coachingskaarten met waarin ook jouw eigen uitspraken, adviezen of spreuken en die van bijvoorbeeld je oma staan.

Waarom zou je een eigen set maken?
Misschien ken je wel de kaartensets van Doreen Virtue of een andere coachingsset. Het is net als een spel kaarten, alleen staan er op deze kaarten spreuken, wijsheden, tips of andere steuntjes in de rug. De voordelen van het maken van je eigen set zijn:
- je kan die spreuken gebruiken die jij snapt;
- en waar je in het verleden heel veel aan hebt gehad;
- een typische uitspraak van bv je moeder zetten of een foto zodat je op die manier contact kan maken met haar;
- jezelf herinneren aan je eigen motto wanneer je er even door zit.

Wat kan je ermee?
Zodra je je eigen set klaar hebt, leg je ze op de kop op de tafel en schuif je ze door elkaar. Neem vervolgens een vraag of situatie in gedachten waar je graag advies over wilt. Sluit je ogen, beweeg je hand iets boven de kaarten en pak er op gevoel één uit. En zie daar het advies aan jou.
Wanneer je twee setjes maakt, kan je een setje aan een ander opsturen, bijvoorbeeld aan iemand bij wie je nu graag op bezoek zou willen gaan maar niet mag. Bel mekaar op en trek tegelijk een kaartje. Hoe grappig zou het zijn als je precies dezelfde trekt? Of vullen ze elkaar juist aan?

Twee versies
Ik heb inmiddels twee versies gemaakt. Een versie in het Nederlands en één in het Arnbargs Plat (de versie Völle Wille). Je kan ze ook beiden downloaden en maken.

Direct downloaden, printen en knippen maar
Je kan er echt direct mee aan de slag! Hieronder zie je twee foto's staan. Wanneer je daarop klikt word je doorgeleid naar de stappen die je moet doorlopen om ze te downloaden.

Beide versies bestaan uit drie pagina's waarvan twee pagina's al gevuld zijn met 24 spreuken, tips en oppeppers. Deze kan je printen, uitknippen en op dik karton plakken. De derde pagina is leeg en daarop kan je dan je eigen tips en uitspraken schrijven. Een plaatje kan tekenen of een foto kan plakken.
Je kan alle kanten op: maak het jouw kaartenset met alleen die spreuken die jou aanspreken (niet de 'spiegels' eruit halen hè ).
Als je nou geen printer hebt, kan je ze ook overschrijven.

Wil jij ook nu direct aan de slag gaan en je eigen coachingskaarten maken? Of een uniek kado maken voor je ouders of wie dan ook? Klik dan op één van de afbeeldingen hieronder en laat je verrassen!