Gratis aanbod

Ik heb voor je een aantal mini cursussen en e-books ontwikkeld die je helpen om meer rust te krijgen en te houden, te begrijpen waarom je die rust zo hard nodig hebt en hoe je naar je innerlijke stem kan luisteren.
Onderaan de pagina staat hoe je ze direct kan downloaden.

Mini cursus Meer rust in je hoofd

Met deze cursus krijg je 10 vragen, opdrachten en tips om direct meer rust in je hoofd en lijf te krijgen. En hoe je die kan behouden. De tips zijn voor iedereen heel makkelijk en in het dagelijks leven direct toe te passen. Simpel, concreet en effectief.

Mini cursus over Hoog sensitiviteit

Ben je benieuwd naar het waarom je vast loopt? Waarom je soms zo ontzettend moe bent na een dag op het werk of school en een ander niet? Inzicht in jezelf in waar je gevoelig voor bent en onderzoeken wat jij daar tegen kan doen, is voor iedere hsp'er van groot belang. Ik heb een e-book geschreven voor de volwassene en voor tieners. Je vindt hierin vragen waar je zelf mee aan de slag kan gaan, zodat je daadwerkelijk gaat onderzoeken wat voor jou werkt.

Mini cursus Intuïtie en helderheden

Soms wéét je gewoon dingen. Je voelt dingen aan of je ziet kleuren om mensen en dieren heen. We hebben allemaal verschillende 'helderheden' waarmee onze intuïtie gevoed wordt. In deze cursus leer je welke helderheden er zijn en welke je al in je dagelijks leven gebruikt. En ook hoe je die en nieuwe helderheden verder kan ontwikkelen. Wil je aan de slag met het nóg meer vertrouwen op je intuïtie en je helderheden, dan kan je hiermee starten.

Inspiratie mails

Regelmatig verstuur ik mails waarmee ik mijn lezers inspireer, weetjes deel over spiritualiteit of andere dingen die me bezig houden. Ik schrijf deze vanuit mijn visie en nodig je van harte uit om je eigen visie te ontwikkelen. Ik hoop je met deze mails tot nadenken maar bovenal ook tot voelen aan te zetten zodat ook jij weer in contact komt met jouw ziel en van daaruit kan leven. Eén en ander is trouwens regelmatig voorzien van de nodige zelfspot of eigen uitglijders :-). Vandaar ook de naam 'Geestige mailtjes'.

Aanvragen gratis mini cursus en de inspiratie mails

Het aanvragen van de gratis artikelen heb ik gecombineerd met het inschrijven voor de Inspiratie mail (de Geestige mailtjes). Na inschrijving krijg je direct een mail waarin een link staan naar alle gratis artikelen. Je kan dan zelf kiezen welke je wilt downloaden, zonder weer een aparte inschrijving te moeten doen. Je kan je voor de mail altijd weer uitschrijven, mocht het toch niet wat voor je zijn.

Hier kan je je inschrijven en direct de cursus naar keuze downloaden.

Soms belanden de mails van 'info@jouw-spirit.nl' in de spambox. Mocht je na inschrijving geen mail zien in je inbox, wil je daar dan eerst kijken? Staat die daar ook niet, dan kun je me altijd rechtstreeks mailen of met het contactformulier contact met me opnemen.