Stappenplan Meer rust in je leven

Een passage uit het stappenplan:
Bij mijn klanten en in mijn omgeving zie ik veel mensen die last hebben van stress in hun leven en enorm verlangen naar rust in hun hoofd en lijf. Sommigen kunnen het nog net redden maar bij anderen zie ik dat die stress periodes vrijwel aaneensluitend zijn. En dat is funest voor je gezondheid en de kwaliteit van je leven. En ook voor de leden van je gezin wanneer je die hebt. Maar daarmee vertel ik je vast geen nieuws.

gratis download: stappenplan Meer rust in je leven - Jouw Spirit.pdf

Stappenplan Meer tijd voor jezelf

Een passage uit het stappenplan:

Heb je ook weleens het gevoel dat je niet alleen handen maar ook tijd te kort komt? En al helemaal om iets voor jezelf te doen? En ik kan hier nu een hele reeks aan huishoudelijke taken en andere karweitjes op gaan sommen, maar je hebt ongetwijfeld een helder beeld van wat je allemaal nog moet. Dus laat ik dat vooral even niet doen maar juist het verlangen naar wat je wel wilt, benoemen: tijd voor jezelf …

Maar daar heb je geen tijd voor…

Je kan met dit stappenplan aan de slag voor slechts € 5,55. Een stappenplan dat je keer op keer weer kan gebruiken. Wanneer je de stappen in dit plan gaat uitschrijven en ze gaat volgen, ga je direct dezelfde dag al een verschil gaan maken in jouw Waan van de dag.
Je kan hem via de contactpagina aanvragen. Ik mail je hem dan zo snel mogelijk.

Op facebook vind je een mooie aanbeveling van een klant die dit e-book had gewonnen. Lees op www.facebook.com/jouwspirit wat zij er aan had.