Coaching

Tijdens een coachingssessie gaan we het probleem waar jij tegen aan loopt, aanpakken. Dat kan op verschillende manieren maar het gaat er uiteindelijk om dat jij inzichten krijgt in je probleem en hoe je dat kan oplossen. Daar gaan we dus mee aan de slag.

Veel voorkomende vragen die me gesteld worden, zijn:
* Hoe krijg ik meer tijd voor mezelf?
* Hoe kom ik van dat stomme schuldgevoel af?
* Hoe zet ik nu ergens echt eens een punt achter?
* Hoe krijg ik het nu eindelijk eens echt voor elkaar om het los te laten?
* Hoe stop ik met denken aan dingen uit het verleden die ik toch niet meer kan veranderen?
* Hoe krijg ik meer zingeving in mijn leven?
* Hoe laat ik mijn pijn en verdriet los?

Bekende vragen?
Wat is ervoor nodig om weer jezelf te mogen/kunnen zijn? Want is dat niet waar het eigenlijk om draait? Die ruis om je heen op te lossen, dat gepieker in je hoofd te stoppen en weer je zelf te zijn? Zonder al die nare gedachten en gevoelens?

Waar het op neer komt, is dat je een coachingsafspraak kan maken wanneer jij ontevreden bent over je leven en daar wat aan wilt doen.
Ook trouwens wanneer je merkt dat er thema's in je gezin of familie zijn. Gezinsthema's kunnen ook worden losgelaten.

Wil jij ook stappen zetten en het verleden, of juist het heden, loslaten?

Het is jammer als je leven door een gebeurtenis uit het verleden op een negatieve manier beïnvloed wordt. Je hoeft niet voor de rest van je leven, jezelf te blijven straffen voor iets dat je wel of juist niet gedaan hebt. De rugzak mag je leeg maken. Je mag verder gaan.
Ook als jij verlangt naar meer zingeving in je leven, is dat oké. Je hebt dat verlangen niet voor niets: het is dan blijkbaar tijd dat je ermee aan de slag gaat.

Gun jezelf een coachgesprek om inzichten in jezelf te krijgen, om dingen los te laten en te leren hoe je weer voor jezelf kan kiezen. Rekening houdend met jouw omgeving en verantwoordelijkheden.

Het laatste nieuws

Vanaf nu kun je ook gebruik maken van mijn eigen ontwikkelde variant op familieopstellingen!

Praktische zaken

waar: in mijn praktijkruimte in Hardenberg, Baalder. De gesprekken kunnen ook online via Skype plaatsvinden
wanneer: dat spreken we individueel af
wat betaal je hiervoor: een afspraak van 1 uur is € 63 en 1,5 uur is € 83. Een kennismakingsgesprek van een half uur, is gratis.

Hoe meld ik me aan?

Via het contactformulier kun je aangeven dat je een coachingsafspraak wilt. Na aanmelding neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Via de mail zal ik je de factuur sturen. Als je je telefoonnummer ook invult, kunnen we via whats app een afspraak inplannen. Dat blijkt in de praktijk makkelijker dan via de mail. Als je geen telefoonnummer achterlaat, prikken we een datum via de mail. Je bent natuurlijk vrij om eerst een kennismakingsgesprek aan te vragen.
Je mag ook alvast een aantal data in je aanmelding zetten, om maar gelijk lekker praktisch te zijn. Dan kijk ik of ik ook kan. Op dit moment ben ik voor de coachingsafspraken alleen in de avonden beschikbaar.

Wil jij ook verder met je leven? Jezelf weer opnieuw ontdekken en meer zingeving in je leven?

Zet dan nu de eerste stap naar een vrijer leven vol plezier en geluk! Je hoeft je niet langer meer te laten beperken door negatieve emoties of de waan van de dag.

Reviews

"Petra is een heel bijzondere coach. Zij ziet meer dan vele andere coaches en dat betekent dat haar cliënten ook extra profijt kunnen trekken uit een coachtraject met haar. Ze is wijs, creatief en praktisch! Wat moet je nog meer...?"
Adriaan Hoogendijk

"Ik voel me zo vertrouwd bij jou."
WS

"Een groot doel voor mezelf was mijn grenzen aangeven. Regelmatig ging ik over mijn grens heen voor een ander. Ik wil heel graag nog iets voor een ander doen, maar ik bekijk de situatie nu wel vanuit mij en niet vanuit de ander. Dus hier heb ik zeker hele grote stappen in gemaakt. Het blijft een valkuil voor mij, maar door iedere keer te denken aan wat ik heb geleerd en dat is vooral luisteren naar mijn gevoel, komt het goed."
RK

“Mijn rugzak voelt leger, de druk is minder, ik voel mij vrijer en sta steviger in mijn schoenen. Na iedere sessie weer een stuk dichter bij mijn doel. Petra wat fijn dat ik je ken en wat geweldig dat je samen met mij dit proces bent aangegaan. Mocht je nog terughoudend zijn om dit aan te gaan bij Petra, dan hoop ik dat mijn ervaring je helpt om de stap te zetten.”
anoniem

"Het is voor mij weer helemaal helder: ik weet precies wat ik wil gaan doen; eigenlijk wist ik het ook ergens wel maar ik bleef er voor weglopen. Nu niet meer."
anoniem

“Ik liep al jaren bij een diverse hulpverleners en kon het nooit loslaten. Nu heb ik mijn verdriet eindelijk losgelaten. Ik kan nu weer voor mezelf kiezen en me op mezelf richten.”
anoniem

Meest gestelde vragen

Kan ik de kosten ergens declareren?
Wanneer je een werkgever hebt kan je je werkgever vragen of hij meebetaalt aan je coachingsafspraak. Een traject is ook mogelijk. Juist door alle stimulans om te blijven leren en te ontwikkelen, zijn veel werkgevers bereid te investeren in jouw welzijn en werkgeluk.
De factuur komt op jouw naam te staan en zal je zelf moeten indienen bij je werkgever. Vertel er wel bij dat ik geen inhoudelijke zaken van de afspraak/afspraken met de werkgever bespreek.

Als het kennismakingsgesprek goed verloopt, kunnen we dan ook langer doorgaan? Dus een echte coachingsafspraak doen?
Als ik niet een volgende afspraak heb staan en ook jij kan dan nog minimaal een uur doorgaan, dan kan dat.

Gun jezelf iemand die naar je luistert

Meld je nu aan, zodat je die eerste stap al hebt gezet <aanmelden>.