Sommige blogs verwijzen naar pagina's die er niet meer zijn. Wil je daar nog graag meer over weten, neem je dan even contact met me op?

we hebben allemaal hetzelfde doel hier op aarde

Namelijk onszelf weer vinden. Ja ik weet het, dit heeft een enorm zweverigheidsgehalte en toch sta ik nog steeds met beide voeten op de grond. Maar laat me je vertellen waarom ik denk dat dit zo is.

Gaandeweg ons leven hebben we dingen meegemaakt die ons hebben gevormd. Daarnaast nemen we ook nog levenservaring van onze ouders mee op onze schouders en hun manieren van doen. En laten we trauma’s en wijsheden van vorige levens ook niet vergeten.

Soms zijn we ons er helemaal niet van bewust dat we door al deze dingen steeds verder van onszelf zijn weggedreven. De ontwikkelingen in de wereld helpen ons om wakker te worden, om bewust te worden van wie we zijn. We worden uitgenodigd om keuzes te maken. Gaan we voor liefde of gaan we voor angst?

Misschien heb je al wel wat gelezen over de overgang naar meer bewustzijn. Dat we ons minder laten leiden naar meer zelf beslissingen nemen. Bewuster kijken naar ons leven en hoe we dat willen gaan leven.

Het is lastig om te gaan leven en te kiezen voor liefde ipv angst als je nog te maken hebt met oude overtuigingen, trauma’s, ervaringen en herinneringen die diverse angstgevoelens in jou in leven houden. Het is nu de tijd om met die oude zaken aan de slag te gaan, om ze los te laten. Je hebt er juist voor gekozen om in dit leven zoveel oud karma (ook van dit leven en je ouders) op te lossen omdat het nu ook mogelijk is om dat te doen. Oud zeer mag vervangen worden voor liefde en vertrouwen.

Dan vind je uiteindelijk weer je zelf, je eigen ziel. En vandaaruit kun jij gebruik maken van een heel scala aan talenten.

Want ja, we hebben dan weliswaar hetzelfde levensdoel, maar dat wil niet zeggen dat we dan ook dezelfde passies en talenten hebben. Gelukkig niet; we hebben nl iedereen nodig. Ook jij maakt het verschil.