Sommige blogs verwijzen naar pagina's die er niet meer zijn. Wil je daar nog graag meer over weten, neem je dan even contact met me op?

jouw ding doen

Wat zou het heerlijk zijn, als jij gewoon jouw ding zou kunnen doen.
Wat heerlijk is het, nu jij jouw ding doet.

Tussen die eerste en tweede zin, zitten in het dagelijks leven nogal wat stappen en keuzes die gemaakt moeten worden. Van dromen naar doen.

Bij veel mensen begint het nu echt te kriebelen om wat anders te gaan doen. Te gaan doen waar hun hart ligt en niet meer dat te doen wat ‘hoort’. Het grappige is echter, dat daar waar je hart ligt, dat dat juist hetgene is dat je ‘hoort’ (2x) te gaan doen.

Door de vele intuïtieve opleidingen die er op dit moment zijn, worden steeds meer mensen bewust van hun helderheden, zoals helderzien, helderweten of heldervoelen. En willen meer mensen dit ontwikkelen. Heel erg mooi!

Er zijn zoveel banen waarbij deze talenten zo ontzettend zinvol zijn. Neem een leerkracht op de basisschool, die aanvoelt wat een kindje nodig heeft. De kinderen van nu zijn anders.

Of iemand die graag het middelbaar onderwijs wil vernieuwen. Zo is er op het Vechtdal College een Pluspunt; een plek in het gebouw waar kids naar toe kunnen als ze behoefte hebben aan rust vanwege bv de vele prikkels. Hoe mooi zou het zijn als daar meer ruimte voor komt?
Of iemand die op de receptie van een bedrijf werkt en aandacht heeft voor een bezorgde blik van de klant nadat hij een berichtje leest op zijn telefoon? De kassière die een praatje maakt omdat ze eenzaamheid aanvoelt bij haar klant?

Wat ik je wil zeggen is eigenlijk dit: je kan intuïtieve talenten op zoveel verschillende manieren inzetten, laat je niet afschrikken door het idee dat je alleen een lichtwerker, medium of klankschalenexpert kan worden met je spirituele talenten. Er is zoveel meer mogelijk. En het is juist nu het moment om jouw hart, jouw spirit te gaan volgen.


Wat zou het heerlijk zijn, als ik gewoon mijn ding zou kunnen doen.
Wat heerlijk is het, nu ik mijn ding doe.

Hoe lang nog, voordat jij die laatste zin hardop kan zeggen?