Sommige blogs verwijzen naar pagina's die er niet meer zijn. Wil je daar nog graag meer over weten, neem je dan even contact met me op?

12 nieuwe chakra's

Verdiep je in de 12 nieuwe chakra's zodat je verder kan met jouw spirituele en intuïtieve ontwikkeling. Het maakt het makkelijker om contact te maken met je ziel.


De link tussen de 12 nieuwe chakra's en de 5e dimensie

We zijn onderweg naar de 5e dimensie, ook wel het Watermantijdperk genoemd. Waar het eigenlijk om draait is dat we bewuster worden van ons zelf en het leven dat we leiden. Minder ego, meer ziel. Meer balans tussen de vrouwelijke en mannelijke energie. We gaan van ‘het individu en alleen eigen welvaart’ naar ‘we zijn hier allemaal samen en laten we zorgen dat we het allemaal goed hebben’.

Maar hoe doe je dat nou? Hoe kun je er nou voor zorgen dat je bewuster wordt en leeft?
Dat kan onder andere met behulp van de 12 nieuwe chakra's*. Er zijn natuurlijk nog meer manieren maar ik leg je graag deze manier uit omdat ik in de media weinig informatie hierover kan vinden. Dat vind ik jammer omdat deze nieuwe chakra's je juist zo mooi kunnen ondersteunen bij jouw ontwikkelingsproces. Bovendien als je je blijft afstemmen op de oude 7 chakra's, blijf je ook afstemmen op de thema's die daarbij horen. Thema's die juist bij de 3e dimensie horen terwijl je juist naar de 5e dimensie wil gaan :-)...

Wat zijn die 12 chakra's dan? Zijn ze dan allemaal anders dan de vorige 7?

Wat namen betreft zijn er zeker overlappingen, zo is er nog steeds een keel- en hartchakra. Maar nieuw is bijvoorbeeld je zielester- of aarde ster chakra. Door bijvoorbeeld contact te maken met je zielesterchakra kun je erachter komen wat jouw blauwprint is voor dit leven. Welke thema's je kan uitwerken en wat de bedoeling is dat je in dit leven op aarde komt doen. Ook kun je lessen en karma sneller transmuteren door intensief met dit chakra te werken.

In veel informatie op internet staat dat er 5 chakra's bij de al bestaande 7 chakra's zijn gekomen. Ik kijk daar anders tegen aan. Die 7 hoofdchakra's zijn verbonden met de angsten en thema's die we kennen vanuit de 3e dimensie. Je mag deze nu loslaten en je gaan richten op de ontwikkeling en activering van deze 12 nieuwe chakra's. Deze nieuwe hebben namelijk de frequentie van de 5e dimensie.

Wanneer je je regelmatig (liefst dagelijks) afstemt op deze nieuwe chakra's, dan zal je bewustzijn groter worden en je leven wordt seeds aangenamer.

Ik werk inmiddels geruime tijd bewust met deze nieuwe chakra's en ik kan je zeggen: het bevalt me echt heel goed :-)! Allerlei dingen gaan gewoon veel makkelijker. Dingen waar ik me vroeger weleens te lang druk over kon maken; ik kan ze nu veel makkelijker loslaten. Het voelt heel anders om nog bewuster te zijn en te leven. Ook het los kunnen laten van wat er op dit moment in de wereld gebeurt, lukt door het afstemmen op deze chakra's, veel beter. En dat is van belang omdat daardoor de algehele energie hoger wordt. En dat hebben we juist zo hard nodig: kiezen voor liefde! Want liefde heeft een veel hogere energie dan angst. En we laten ons echt helaas te vaak leiden door angst.

Wanneer merk je effect?

Wanneer je de komende week dagelijks afstemt op deze 12 nieuwe chakra's, zal je al een verschil gaan merken. Je merkt dat je energie toeneemt en je blijer wordt, mits je je daarna niet volledig gaat onderdompelen in het nieuws he... Het vergt echt enige tijd voordat je continue afgestemd bent op deze nieuwe frequentie. Het is een kwestie van onderhouden, het is geen gouden pilletje dat je 1 keer neemt en waardoor ineens alles blijvend anders wordt. Je zal er wat voor moeten doen. Maar het is geen hogere wiskunde of zware work out.

Mijn advies is om je regelmatig op deze chakra's af te stemmen, maak er bv je ochtendritueel van: voordat je aan je dag begint, even ingedachten de 12 chakra's langslopen en je bent klaar. Lukt je dat en je houdt het vast, dan verloopt je leven veel makkelijker en met veel minder drama. Het is de (tijds-)investering echt meer dan waard.

Maar hoe pak je dit nu aan?

Op basis van mijn eigen ervaringen en informatie van Diana Cooper en Tim Whild, heb ik een e-book geschreven zodat jij ook hiermee kan werken en van deze nieuwe chakra's gebruik kan maken. Ze zijn er immers niet voor niets!

In dit uitgebreide e-book, vind je uitleg over de 12 nieuwe chakra's, inclusief een uitgeschreven visualisatie.
Al deze nieuwe chakra's beschrijf ik één voor één zodat je weet waar ze voor staan en wat je ermee kan. Daarnaast heb ik een visualisatie geschreven die je dagelijks kan gebruiken om de nieuwe chakra's te activeren en te ontwikkelen. Wanneer je dit voor de eerste keer doet, is het van belang om eerst de oude 7 chakra's los te laten. Hoe je dat kan doen, heb ik ook voor je omschreven.

Via de webshop kun je dit e-book aanschaffen en gelijk starten.


Nog meer informatie

Wanneer je dit onderwerp reuze boeiend vindt, kijk dan ook eens op de websites van Tim Whild en Diana Cooper. Ze geven hele leuke workshops en hebben prachtige boeken geschreven maar die zijn wel in het Engels. Als dat geen belemmering voor je is, raad ik ze zeer aan.

*De informatie is gebaseerd op de 12 chakra's zoals ze er waren in het tijdperk van Atlantis.