Sommige blogs verwijzen naar pagina's die er niet meer zijn. Wil je daar nog graag meer over weten, neem je dan even contact met me op?

Wennen aan de nieuwe energie

Wat is er aan de hand?
We zitten in de overgang naar 5D; we worden allemaal veel bewuster van ons leven, de zin van ons leven, waarom zijn we hier; waarom doen we de dingen die we doen en waarom doen we dat wat we eigenlijk veel liever willen doen, niet.

Over deze bewustzijnsshift is veel te lezen op veel verschillende media kanalen. Die info laat ik dan ook even voor wat het is. Ik kan wel gaan uitweiden over de nieuwe 12 chakra's van de 5e dimensie (komt later nog zeker wel), de zonnevlammen en de opmars waar we vandaag op 11 11 aan zijn begonnen naar 21 12 en zo op zoek gaan naar het waarom we ons zo voelen als we ons zo in de afgelopen tijd hebben gevoeld.
En meestal ben ik daar een enorme voorstander van: op zoek gaan naar de oorzaak want daar ligt het punt om mee aan de slag te gaan.


Maar voor nu kies ik een andere insteek. Want, zeker het besef dat er een energie beweging bezig is, dat onze frequenties omhoog gaan, kan je geruststellen. Omdat je dan weet wat er aan de hand is en je dat misschien wel geruststelt. Dat je dan weet dat je niet de enige bent, dat het niet aan jou ligt maar dat er echt wat aan de hand is (positief!).


Hoe ga je met die nieuwe energie om?
Maar je hebt dan nog steeds de dealen met het leren omgaan met deze nieuwe energie. Want je dagelijkse leven gaat nog steeds gewoon door. Je hebt werk, gezin of school en toch zijn we allemaal in verwarring, voelen we ons misschien wel down; we moeten door. We voelen aan ons water dat er wat staat te gebeuren (en dat is ook zo), maar hoe komen we de tijd zo goed mogelijk door?


rust
tijd voor jezelf
zitten op de bank en voor je uitstaren
wandelen
yoga
of datgene waarvan jij hebt ontdekt dat voor je werkt.


Want eigenlijk is dit een super mooie tijd; de beweging die we nu meemaken. Het vergt alleen veel van ons fysieke lichaam om aan te passen. Vandaar dat het nemen van die tijd voor jezelf, nu extra belangrijk is.


Mild naar jezelf
Lekker op de bank onder een dekentje, wees lief voor jezelf en accepteer dat je je nu gewoon even 'bleh', moe of in verwarring voelt. Er tegen verzetten heeft geen zin. Het gaat beter worden; blijf aandacht schenken aan wat je wél wilt.

En ondertussen, als je gewoon niet vooruit te branden bent; laat die stofzuiger in de kast staan, dan maar een keer wat minder spik en span. Maar gun je lijf de tijd om aan deze nieuwe energie te wennen.


Want, zodra je dat lukt, het verzetten opgeeft en je overgeeft aan deze nieuwe energie... dan ga je die nieuwe fijne energie ook voelen. En oh man, die is zo fijn...Het gaat beter worden..