Sommige blogs verwijzen naar pagina's die er niet meer zijn. Wil je daar nog graag meer over weten, neem je dan even contact met me op?

je zielsleven (je ziel leven)

Als je je shit voelt, ben je de connectie met je ziel kwijt.

Ik ben hier echt 1000% van overtuigd.

Na al het zelfonderzoek en alle zelfreflecties, alle coachingsgesprekken die ik in de afgelopen jaren heb gevoerd; het komt altijd op hetzelfde neer: het contact met je ziel.

Degene die altijd alles perfect wil doen? Net iets te vaak vroeger op zijn/haar kop gehad dat hij/zij het niet goed deed >> niet goed genoeg was. Als gevolg daarvan, ga je zelf dat stuk in jou, dat 'fouten' maakt, afwijzen, net zoals jij vroeger werd afgewezen. En daarmee wijs je een stuk in jezelf af. Een stuk van jou, dat dingen wil uitproberen, mag er niet zijn. Daardoor is de verbinding met je ziel er niet: je wijst nl een stuk af, een stuk dat er niet mag zijn.

Degene die zich eenzaam en alleen voelt? Mogelijk werd je vroeger niet gezien, gehoord. Zijn er momenten geweest dat je aandacht nodig had, maar kon/werd het je niet gegeven. Dan sluit je dingen af; gevoelens en emoties wegdrukken. En ook daarmee heb je een stuk van jezelf afgewezen. Namelijk het stuk in jou dat wil voelen. En ook dan mis je de connectie met je ziel. Het is immers niet compleet.

Degene die zijn/haar gevoelens niet wil of kan laten zien? Deze kan meerdere oorzaken hebben, net als de andere voorbeelden hierboven overigens. Maar ik denk dat je het pad inmiddels wel begrijpt.

Hoe zit dat met jou? Ben je blij met alle stukken van jezelf?

Zodra je alle stukken in jezelf accepteert, en de connectie met je ziel volledig weer tot stand komt, dan! Dàn verandert je leven. Nee dat is niet waar, dat gebeurt al zodra je aan dit proces begint. Dus wat let je om ermee te starten?

Want hoe zou dat voelen? Als je weer volledig in contact staat met je ziel? Droom eens met me mee...
Dan doe je dingen waar je blij van wordt.
Dan kan je echt genieten van de dingen om je heen.
Dan doe je werk waar je energie van krijgt.
….
….
Dan doe, leef en ervaar je vanuit jouw ziel
jouw spirit

Dan ervaar je je ware zelf.