Herken je dit?
De ander staat centraal. Bij alles wat jij doet, staat een ander centraal. En dat kan ook niet anders.
Immers, je kinderen zijn te jong om alles zelf te doen. Of, als ze al wat ouder zijn, hebben ze echt nog steeds je aandacht nodig. Misschien juist wel meer.
En je maakt je zorgen om de gezondheid van je ouders. Ouderdom, misschien zijn ze wel ziek of allebei. Daar kun je niets aan veranderen, hoe graag je ook zou willen. Maar je wilt ze wel heel graag helpen en van alles voor ze doen.
Je gaat zelfs zo ver en je doet het al zo lang, dat dit eigenlijk ten koste van jezelf gaat.
En toch ben je bang dat je niet genoeg doet. Dat je ergens faalt; heb je wel overal aan gedacht? Heb je wel vaak genoeg gebeld deze week?
Hoe fijn zou het zijn als je gewoon een keer met je ouders een kop koffie kon drinken, net zoals vroeger. Dat jij weer kind zou zijn. Of in ieder geval niet altijd wat moet doen of regelen.

Hoe fijn zou het voor je zijn als
Jij weer even centraal staat? Niet de hele dag hoor, maar dat er zo af en toe weer even volop tijd en ruimte is voor jou? Dat jij ook de aandacht krijgt die je zo hard verdient?

Dat je echt de tijd kan nemen voor je kinderen, om te luisteren naar hun verhalen. Of te helpen met het huiswerk. En als ze zich redden of ergens anders kunnen spelen, is dat helemaal prima. Maar jij bent gewoon thuis en als er wat is, bèn jij er voor ze.

Dat je inderdaad kan helpen met het zorgen voor je ouders maar dat je niet meer het gevoel hebt dat je daar alleen voor staat. En dat het zorgen voor hen, dus ook niet meer ten koste van jezelf gaat. Want je kan het delen. Delen met een ander, die ook helpt.

Dat je weet dat je genoeg hebt gedaan. En dat je dat niet alleen weet, maar ook echt voelt. Dat je tevreden terug kan kijken op de dingen die je al gedaan hebt die week. En weet en voelt: zo is het goed.

Je ontspannen een kop koffie met je ouders kan drinken. Wetende dat alles geregeld is. En wetende dat als er wat nieuws geregeld moet worden, jij daar de tijd en de energie voor hebt. En daardoor is het drinken van dat kopje koffie anders geworden. De druk is weg, er is weer tijd voor ontspanning en even gezellig kletsen.


Je leven weer in evenwicht
Hoe heerlijk klinkt het als jij zou kunnen zeggen ‘mijn leven is weer in evenwicht, ik heb de balans weer terug’?

Dat kan als jij nu voor jezelf kiest met dit coachingstraject. Dit traject bestaat uit het volgende:
- 5 individuele coachingssessies van een uur, incl krachtige meditaties en visualisaties
- persoonlijke huiswerkopdrachten
- een speciaal voor jou ingesproken meditatie
- een channeling van jouw gids
- en twee maal een ‘minder moe’ healing

Door de unieke combinatie van deze elementen, help ik jou om een nieuwe balans in jouw leven te creëren.

Ben jij er klaar voor?
Om je leven meer in evenwicht te brengen? Want als je dit traject aangaat, dan ziet je leven er echt anders uit.

Je hebt dan namelijk weer de ruimte om tijd aan jezelf te besteden. En of dat nu een wandeling, yogasessie of een kop thee op de bank is, dat is aan jou. Maar jij doet dat weer.

Je bent bereikbaar voor de kinderen. Je hebt ook tijd, ruimte en de aandacht voor hen. Je wordt niet meer afgeleid door al die dingen die je moet doen, want je hebt dat al geregeld. Je helpt ze weer met huiswerk en speelt met ze. Het is weer kwaliteit-tijd geworden.

De zorgtaken die je hebt, heb je goed geregeld. Je kan je ouders niet beter maken of ervoor zorgen dat de ouderdomsklachten minder worden. Je hebt gedaan wat je kon, om het zo draaglijk mogelijk te maken. Zowel voor hen, als voor jezelf.

Je bent tevreden en trots op jezelf. Op al die dingen die je geregeld hebt en alles wat je doet. Je kijkt terug op de week en je glimlacht: dat heb je toch maar weer mooi gedaan. En ondertussen toch ook genoten van je leven. De stress is verdwenen.

Je drinkt daadwerkelijk gewoon een kop koffie met je ouders. Je gaat er niet meer alleen heen om wat te regelen, nee je gaat er ook gewoon naar toe om een lekker bakkie te doen. En ja, de zorgen zullen vast blijven, de rollen zijn toch grotendeels omgekeerd en dat is vaak onomkeerbaar. Maar er is wel weer tijd voor ontspanning en gezellig kletsen. En dat doet jullie allemaal zo ontzettend goed! Met een glimlach ga je weer naar huis. En je weet: het is goed zo.


Wil jij dit ook? Investeer dan in jezelf.


aanmelding coachingstraject


De investering in dit traject is € 397 of 3 x € 140.


Reviews
‘De druk is minder, ik voel mij vrijer en sta steviger in mijn schoenen.’

‘Ik kan nu weer voor mezelf kiezen en me op mezelf richten. En dat gaat geweldig!’

‘Ik ben nog bezig met het traject maar de rust keert nu al terug in mij en in huis. De harde randjes zijn er af.’


Wil jij dit ook? Investeer dan in jezelf.


aanmelden coachingstrajectVeel gestelde vragen
Hoe lang duurt het traject?
Het streven is om de afspraken om de week in te plannen zodat je snel en toch ook concrete resultaten ziet die beklijven.

Waar zijn deze gesprekken?
Deze gesprekken zijn in mijn praktijkruimte in Hardenberg. De ruimte is groot genoeg om 1,5 meter afstand van elkaar te houden.

Hoeveel tijd gaat het huiswerk mij kosten?
Ongeveer 3 maal een half uur per week. Dat is per week verschillend. Wel raad ik je aan om een dagboek bij te gaan houden.

Ik twijfel nog. Hoe weet ik nou dat dit iets voor mij is?
Deel je twijfels met me in een vrijblijvend skype of whats app video gesprek. Dan bespreken we ze en kijken we of dit traject wat voor je is. Een afspraak van 30 minuten is gratis. En je zit na zo’n gesprek nergens aan vast.


Ben je er al uit? Ben je er klaar voor om tijd, geld en energie in jezelf te investeren? Klik dan op onderstaande foto en meld je aan.

aanmelden coachingstrajectDit coachingstraject is niet alleen geschikt voor mantelzorgers. Iedereen die een ander verzorgt en daarbij