Mediteren (€ 7,50)

Even tijd voor jou.
Een half uurtje om te ontspannen.
Een half uurtje om tot rust te komen.
Een half uurtje om op te laden.
Los te laten wat jij wilt loslaten.
Stil te staan bij wat jij wilt.
Contact maken met je gids.
Iets helen in jezelf.
Of gewoon even helemaal niets.

Het kan allemaal.

Wat gaan we doen?
De meditatie begint met het gronden van jezelf. Stap voor stap leer ik je hoe je jezelf kan gronden. Daarna volgt een geleide meditatie. Ik neem je mee op reis naar een plek waar jij totale rust ervaart. Tijdens de meditatie vind er meestal een healing plaats voor dat thema dat jij graag wilt. Je kan zelf kiezen of je een healing van jouw gidsen of van (aarts)engelen wilt.

Vooraf aanmelden is nodig omdat er beperkt plek is (max 5 personen). De meditatie is bij mij thuis in Hardenberg. Op de avonden starten we om 20.00 uur en het duurt maximaal een uur, afhankelijk van de grootte van de groep. De meditatie zelf duurt ongeveer een half uur. Soms trekken we nog even een kaartje uit één van de kaartensets. De avond is laagdrempelig en voor iedereen geschikt.
Deze meditatie avond kost € 7,50 (vooraf overmaken of contant meenemen)

Voor data en opgeven zie 'overzicht data groepen'.


Meest gestelde vragen

Moet je vaker gemediteerd hebben om mee te kunnen doen?
Nee, dat hoeft zeker niet. Iedereen kan aansluiten, ervaren of onervaren.

Ik heb vaker gemediteerd: heeft het dan voor mij wel zin om te komen?
Ja, elke meditatie zorgt ervoor dat jij weer meer in contact komt te staan met jou zelf. Daarnaast kan het je verder helpen met ontspannen, dingen loslaten of juist dingen manifesteren. En regelmatig mediteren zorgt ervoor dat je je hierin steeds verder ontwikkeld en daardoor ook makkelijker in contact kan komen met de spirituele wereld.

Is het een geleide meditatie of alleen met muziek?
Elke avond leid ik de meditatie door middel van channeling. Elke avond en de inhoud ervan wordt daardoor door mijn gidsen op de aanwezigen afgestemd. Daardoor is elke avond ook uniek.

Ik ben al vaker bij je geweest: heeft het dan nog wel zin? Ik heb al veel losgelaten.
Ja, dat heeft zeker zin. Nadat je dingen hebt losgelaten in de vorige meditatie (of op een andere wijze), kom je aan bij de volgende laag. Het volgende thema waar jij dan klaar voor bent om los te laten. Het doel van de meditatie is elke avond anders. Dat bepalen de gidsen. Dus het kan ook zijn dat er de volgende keer wat geheeld mag worden.

Moet ik nog wat meenemen?
Je mag sokken, kussentje of een dekentje meenemen.