Jouw spirit

 

voor meditaties, coaching en familie opstellingen

 

praktijk in Hardenberg

 

Over mezelf

Al van jongs af aan had ik het gevoel dat er meer was tussen hemel en aarde. Door het gewone leven, verdween dit tijdelijk meer en meer naar de achtergrond. Later toen ik kinderen kreeg, kwamen die gevoelens weer terug. Ik begon met diverse opleidingen en trainingen op spiritueel gebied en ik verslond het ene boek na het andere. Want ik zag dat mijn kinderen anders waren. Ze hadden andere dingen nodig, behoefte aan andere dingen. En daarin wilde ik ze ondersteunen.

 

Al snel kwam de informatie over nieuwetijdskinderen en hoog sensitiviteit op mijn pad. En van daaruit ging het als een sneltrein. Regelmatig werd ik door andere ouders gevraagd hoe om te gaan met die sensitiviteit van hun kinderen: had ik nog tips voor ze? En ja, die had ik wel.


Daarna volgden de vragen over hoe ik toch alle taken als mantelzorger combineerde met het alleenstaande ouderschap. Door schade, schande en opleidingen wijs geworden en ik deel dus graag tips met je. Je kan ze al direct lezen in de e-books die ik geschreven heb.

 

Zo ontstond na een aantal jaren het idee om, naast mijn reguliere baan, een eigen praktijk te starten. Die droom kwam in 2014 uit. Sinds die tijd combineer ik beiden met elkaar. Toentertijd werkte ik nog als coördinator en in mijn praktijk als coach. Uiteindelijk heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken en me zelfs verder kunnen specialiseren als loopbaancoach. Ook in mijn praktijk blijf ik me steeds verder ontwikkelen en bied ik graag vernieuwende dingen aan. Dat is ook de reden dat je in de blogs af en toe over mogelijkheden leest, die ik op dit moment niet meer actief aanbiedt maar op verzoek wel beschikbaar zijn. Door keuzes daarin te maken, blijft de website en het aanbod overzichtelijker.

 

Als je nog meer van me wilt weten, vraag gerust.

 

Groet,

Petra Hendriks

 

ps als je me nog een beetje beter wilt leren kennen, geef je dan op voor de Geestige Mailtjes, boek een kennismakingsgesprek of kijk even naar dit filmpje.

 

Een impressie van gevolgde opleidingen: reiki 1 en 2; sensi therapie; kindercoach; post hbo bezielend coachen; post hbo loopbaancoach; trance mediumschap; shamballa; intuïtieve ontwikkeling; talentenspiegel; medium & trance healing therapeut; talenten motivatie analyse - individueel en team; rouw en verlies (basis en gevorderden); systemisch coachen - familie opstellingen; quantum touch 1; practitioner familie- en organisatie opstellingen.