Kom even tot rust

 

ontdek de échte oorzaak van je stress

 

en leef dan jouw leven

zoals jij dat wilt 

 

Mediteren

Mediteren geeft rust, zorgt voor ontspanning en een lagere bloeddruk. Je laat even de boel de boel en het draait echt alleen om jou. En die tijd en aandacht voor jezelf, heb jij net zo goed als ieder ander, gewoon nodig. Je moet je immers ergens weer van opladen.

 

Door het regelmatig te doen, werkt die rust die je voelt tijdens het mediteren, door in je dagelijks leven. Zeker wanneer je dagelijks leven bol en vol staat van stress, zorgen voor anderen, heftige emoties door het verlies van dierbaren en andere zorgen, is frequent mediteren de oplossing. Je kan het nl overal doen, je hoeft er niets voor mee te nemen.

 

Het gaat om het bereiken van een state of mind waardoor je volledig in het nu bent. En het maken van contact met jezelf. Door regelmatig uitgebreid (20 minuten per keer) te mediteren, kun je dit zen-gevoel in het dagelijks leven, steeds makkelijker terughalen. En ervaar je dus minder stress in je dagelijks leven. Bovendien helpt het je om makkelijker contact te maken met je intuïtie.

 

Voor de HSP’ers (hoog gevoelig persoon) onder ons, werkt mediteren dubbel zo snel en effectief. Het helpt je om overprikkeling los te laten en te voorkomen.

 

Hoe ziet zo'n afspraak er uit?
We beginnen met een kop koffie of thee en dan gaan we mediteren. De meditatie zelf duurt ongeveer 20 tot 30 minuten. Daarna praten we kort na. Vooral niet te lang om zo het ontspannen gevoel vast te houden. Je bent dus ongeveer een uur onder de pannen.
De meditaties zijn in mijn praktijkruimte in Baalder, Hardenberg.

 

Ben je nou gewoon heel nieuwsgierig naar hoe dat nou live en onder begeleiding gaat? Wil jij je een uur lang onderdompelen in rust, fijne energie en tot jezelf komen? Meld je dan aan via deze pagina.

 

Losse individuele afspraken zijn tot en met 15 november 2023 te boeken. Voor onderstaande data kun je je tot een dag van tevoren nog opgeven.

 

De allerlaatste meditatie 2023

  • woensdag 13 december 20.00 uur

 

Opgeven meditatie

Op contact pagina vind je mijn contactgegevens en kun je je direct opgeven voor een meditatie. Je hoort zo snel mogelijk van mij of er nog plek is voor de gekozen meditatie avond.

 

Wat zeggen de mensen achteraf?

"Ik verbaas me steeds weer wat hier allemaal gebeurt op zo'n avond."
"Hier lukt het wel."
"Ik ga hier altijd met zo'n fijn gevoel vandaan weer naar huis."

 

Meest gestelde vragen

"Waarom zou ik bij jou komen mediteren terwijl ik dat ook online kan doen?"
Omdat de meditaties hier altijd op de aanwezige personen zijn afgestemd. Elke avond is daarom persoonlijk, uniek en altijd verschillend. Je bent ook geen dag hetzelfde dus mag de medatie daar ook op worden afgestemd.

 

"Zijn de online meditaties dan niet zinvol?"
Jazeker wel, ik doe ze zelf ook. Maar ik hoor vaak 'thuis komt het er niet van' of 'thuis lukt het me niet'. Dat is een reden die ik regelmatig bij terugkerende klanten hoor. Daarnaast krijg je hier ook een stukje persoonlijke aandacht én is de meditatie (ook) op jou afgestemd.

 

"Het mediteren lukt bij mij thuis niet. Zou het dan bij jou wel lukken?"
Wanneer je thuis veel spanning en stress ervaart, is het ook moeilijk om daar te kunnen mediteren. In een andere omgeving mediteren werkt dan wel én beter. Bovendien zorg ik voor een veilige sfeer en een hoge energiefrequentie in de meditatie ruimte. Dit vergroot de kans dat het hier wel lukt.

 

"Moet ik nog wat meenemen?"
Je mag warme sokken, een kussentje of een dekentje meenemen.

 

"Wat als ik onverhoopt niet kan?"
Annuleren kan tot 24 uur vooraf kosteloos. Annuleer je binnen 24 uur, dan kunnen er kosten in rekening worden gebracht.

 

Zin om ook te starten met meditaties zodat jij weer rust ervaart en je weer kan opladen? Zodat je leert hoe je in het dagelijks leven binnen 2 minuten weer jezelf herpakt? Hier kan je je aanmelden.