Kom even tot rust

 

ontdek de échte oorzaak van je stress

 

en leef dan jouw leven

zoals jij dat wilt 

 

Stappenplan Meer rust in je leven

Een passage uit het stappenplan:
Bij mijn klanten en in mijn omgeving zie ik veel mensen die last hebben van stress in hun leven en enorm verlangen naar rust in hun hoofd en lijf. Sommigen kunnen het nog net redden maar bij anderen zie ik dat die stress periodes vrijwel aaneensluitend zijn. En dat is funest voor je gezondheid en de kwaliteit van je leven. En ook voor de leden van je gezin wanneer je die hebt. Maar daarmee vertel ik je vast geen nieuws.

gratis download: stappenplan Meer rust in je leven - Jouw Spirit.pdf

 

 

Stappenplan Meer tijd voor jezelf

Een passage uit het stappenplan:

Heb je ook weleens het gevoel dat je niet alleen handen maar ook tijd te kort komt? En al helemaal om iets voor jezelf te doen? En ik kan hier nu een hele reeks aan huishoudelijke taken en andere karweitjes op gaan sommen, maar je hebt ongetwijfeld een helder beeld van wat je allemaal nog moet. Dus laat ik dat vooral even niet doen maar juist het verlangen naar wat je wel wilt, benoemen: tijd voor jezelf …

Maar daar heb je geen tijd voor…

 

Op facebook vind je een mooie aanbeveling van een klant die dit e-book had gewonnen. Lees op www.facebook.com/jouwspirit wat zij er aan had.

 

Hoog sensitief?

Ik heb twee overzichten gemaakt waar je als hoog sensitieve tiener en volwassene tegenaan loopt. Praktisch, kort en overzichtelijk.

 

Inspiratiekaarten

Kant en klaar voor jou, een hele serie met spreuken die jou inspireren. Je kan het op leuk gekleurd papier printen, aanvullen met je eigen favoriete spreuken en dan elke dag gebruiken.

 

Heldervoelend?

Wil je meer weten over helderziend, heldervoelend of wetend zijn? Ook daar heb ik voor jou wat over geschreven.

 

Op dit moment zijn, wegens technische redenen, deze items (behalve de eerste) alleen te krijgen na opgave via de Geestige mailtjes (prima als je je alleen hiervoor inschrijft en je gelijk weer uitschrijft. Alhoewel ik het leuker zou vinden als je ze blijft ontvangen en lezen.)