Ook jij verdient een gelukkig leven

 

 

Gratis Geestige mailtjes

Ik vind het ontzettend leuk om jou te inspireren en je uit te nodigen om op een andere manier naar de dingen van het leven te kijken. Altijd met een lach, altijd vanuit respect. Dat doe ik door blogs te schrijven en het plaatsen van posts op Facebook.

 

Wanneer je deze leuk vindt en niet wil missen, geef je dan op voor de Geestige mailtjes (onderaan deze pagina). Dan krijg je deze blogs en posts vanzelf in je mailbox. Je kan ze daardoor altijd weer makkelijk terugvinden wanneer je midden in de nacht niet kan slapen en ligt te piekeren. Je zal dan maar net dat ene zinnetje lezen dat je helpt om te stoppen met de verkeerde kant op te fantaseren, waardoor je wel in slaap kan vallen.

 

Ik heb geen vaste frequentie om te schrijven. Dat zou ik misschien moeten doen maar ik schrijf liever vanuit oprechte inspiratie waar jij wat aan hebt dan uit 'moeten'. Daardoor hebben de mailtjes ook altijd waarde. Want als ze geen waarde hebben, waarom zou ik er anders zoveel tijd en energie in steken?

 

Wil ook jij deze Geestige mailtjes ontvangen? Dan kan je je <hier> inschrijven. Je kan je trouwens na elke mail weer uitschrijven als het je toch niet aanspreekt.

Wanneer je je inschrijft, krijg je ook een mail met daarin de keus uit een aantal gratis items. Deze kun je naar eigen inzicht downloaden. Je kan er 1 kiezen maar ook allemaal.

 

AVG: je mailadres komt in een adressenlijst van Mailchimp te staan. Zij doen daar verder niets mee. Ik gebruik hem alleen om je dus deze Geestige Mailtjes te sturen.