Kom even tot rust

 

ontdek de échte oorzaak van je stress

 

en leef dan jouw leven

zoals jij dat wilt 

 

Coaching voor jou

De (of misschien meer jouw) wereld is anders dan jaren geleden.
We moeten veel meer, we voelen veel meer en door alle verplichtingen en verwachtingen, ontbreekt het je aan tijd om weer op te laden.


En toch heb je dat nu juist het hardste nodig. Want zonder oplaadtijd loop je leeg. Letterlijk.
En zonder de oplaadtijd, raak je ook het contact met jezelf (verder) kwijt en ben je voornamelijk bezig met de wereld buiten je.

Juist dan kun je een innnerlijke tweestrijd gaan voelen: de stem in je hoofd die je vertelt dat je het moet doen zoals het hoort. En de andere stem dat graag wil dat jij het anders gaat doen. Dat je meer vanuit jouw gevoel gaat leven en niet meer alleen je ratio.

Want het draait niet meer alleen om 'brood op de plank' en het voldoen aan de sociale verplichtingen. (Alleen dat woord al 'verplichtingen'.)

 

Het gaat steeds meer om zingeving. En het leven leiden zoals jij dat wilt. En niet op de manier dat je familie, vrienden en de rest van de samenleving vindt dat het zou moeten. Je mag ontdekken hoe jij tegen de dingen aankijkt. Wat vind jij nou echt belangrijk?
En om daar achter te komen, is het belangrijk om eerst weer te voelen wat jij wilt, wie jij bent. Want zonder het contact met jouw hart en ziel, zul je niet je eigen leven leiden maar slechts het leven leiden dat anderen en je ratio wil, dat jij leidt. 

 

Waar loop jij tegenaan?

Waardoor komt het nou dat het zo lastig is om tijd voor jezelf te nemen?
Waarom blijf je dingen doen waarvan je weet dat ze niet goed voor je zijn?
En waarom doe je nou niet de dingen die wél goed voor je zijn?
Waarom lukt het niet om sterk en krachtig te zijn en voor jezelf op te komen?
Waarom is het dat die ene stem die je eigenlijk altijd onderuit haalt, sterker is dan de stem die je beter doet voelen over jezelf?
 

Dat kun je tijdens een coachingstraject gaan ontdekken. En gaan veranderen.

 

Coachingstraject

Je kan kiezen uit de volgende trajecten:
* Basis coachingstraject € 250: deze reeks bestaat uit 3 afspraken van maximaal 1,5 uur.
* Standaard coachingstraject € 380: deze reeks bestaat uit 5 afspraken van maximaal 1,5 uur.
* XL coachingstraject € 500: deze reeks bestaat uit 7 afspraken van maximaal 1.5 uur.

 

Bij alle trajecten kun je tijdens de sessies, onbeperkt familie opstellingen doen.

 

Het liefst zie ik je in mijn praktijk in Hardenberg. Lukt het (een keer) niet om te komen, dan kan de afspraak ook online worden gedaan. Ook de familie opstellingen kunnen online.

Wanneer je kiest voor een traject, dan is het wel de bedoeling dat je het traject binnen een jaar afmaakt. Dit is om de voortgang in jouw persoonlijke ontwikkeling te waarborgen. Er geldt een maximum termijn van 1,5 jaar om de reeks op te maken. Daarna vervallen de openstaande sessies.

Als je wilt, kun je een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van een half uur aanvragen.

 

Waarom een traject?

Omdat meerdere afspraken ervoor zorgen dat je daadwerkelijk met jezelf aan de slag gaat. Omdat het dan makkelijker is om stappen te gaan zetten. Je wordt je ook bewuster van je eigen ontwikkeling. Bovendien kom je met elke opstelling en coachingssessie een stap verder en bereik je dus ook meer. Wil je liever geen traject, dan kan je ook kiezen voor een eenmalige familie opstelling. Ook dan krijg je waardevolle inzichten waar je zelf verder mee kan gaan.

 

Aanmelden

Op deze pagina vind je mijn contactgegevens en kun je je aanmelden. Wil je duidelijk omschrijven waar je je voor aanmeldt? Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 

Op dit moment ben ik voor afspraken overdag op woensdag beschikbaar en op dinsdag avond en woensdag.

 

Update: dit is tot en met 15 november 2023 nog te boeken. Daarna vervalt dit aanbod definitief.

 

Wat zeggen de mensen achteraf?

“wow, ik krijg gewoon weer lucht. De zwaarte is eraf. Nu kan ik ermee aan de slag.”

“nu begrijp ik het; nu ik het zo voor me zie, vallen er heel veel kwartjes. Het is ineens duidelijk.”

“jij vond altijd een sprankje vuur in me, hoe donker ik het zelf ook vond”

"Petra is een heel bijzondere coach. Zij ziet meer dan vele andere coaches en dat betekent dat haar cliënten ook extra profijt kunnen trekken uit een coachtraject met haar. Ze is wijs, creatief en praktisch! Wat moet je nog meer...?"
Adriaan Hoogendijk

 

"Ik voel me zo vertrouwd bij jou."
WS

 

"Een groot doel voor mezelf was mijn grenzen aangeven. Regelmatig ging ik over mijn grens heen voor een ander. Ik wil heel graag nog iets voor een ander doen, maar ik bekijk de situatie nu wel vanuit mij en niet vanuit de ander. Dus hier heb ik zeker hele grote stappen in gemaakt. Het blijft een valkuil voor mij, maar door iedere keer te denken aan wat ik heb geleerd en dat is vooral luisteren naar mijn gevoel, komt het goed."
RK

 

“Mijn rugzak voelt leger, de druk is minder, ik voel mij vrijer en sta steviger in mijn schoenen. Na iedere sessie weer een stuk dichter bij mijn doel. Petra wat fijn dat ik je ken en wat geweldig dat je samen met mij dit proces bent aangegaan. Mocht je nog terughoudend zijn om dit aan te gaan bij Petra, dan hoop ik dat mijn ervaring je helpt om de stap te zetten.”
anoniem

 

"Het is voor mij weer helemaal helder: ik weet precies wat ik wil gaan doen; eigenlijk wist ik het ook ergens wel maar ik bleef er voor weglopen. Nu niet meer."
anoniem

 

“Ik liep al jaren bij een diverse hulpverleners en kon het nooit loslaten. Nu heb ik mijn verdriet eindelijk losgelaten. Ik kan nu weer voor mezelf kiezen en me op mezelf richten.”
anoniem

 

Meest gestelde vragen

Kan ik ook alleen een afspraak maken voor een familie opstelling? Zonder coaching?
Ja dat kan. Zie hiervoor de pagina voor 'familie opstellingen'

 

Doe je ook familie opstellingen in een groep?
Nee, dat doe ik op dit moment niet.

 

Werkt een online familie opstelling wel net zo goed?
Jazeker, dat werkt heel goed. Het online werken heeft geen enkele belemmering om tot inzichten te komen en antwoorden te krijgen.

 

Kan ik de kosten ergens declareren?
Wanneer je een werkgever hebt kan je je werkgever vragen of hij meebetaalt aan je coachingsafspraken. Juist door alle stimulans om te blijven leren en te ontwikkelen, zijn veel werkgevers bereid te investeren in jouw welzijn en werkgeluk.
De factuur komt op jouw naam te staan en zal je zelf moeten indienen bij je werkgever. Vertel er wel bij dat ik geen inhoudelijke zaken van de afspraak/afspraken met de werkgever bespreek.
Omdat ik onder de KOR val, staat er geen BTW op de factuur.

 

Als het kennismakingsgesprek goed verloopt, kunnen we dan ook direct langer doorgaan? Dus een echte coachingsafspraak doen?
Nee, daar zal je een nieuwe afspraak voor moeten maken.

 

 

Wanneer je nu aan de slag gaat met jou zelf, voel jij je over een paar maanden echt anders. Als dat jouw droom is, dat jij je over een paar maanden anders voelt, dat jouw leven anders is, leuker is, fijner is, start dan nu. Investeren in jezelf is het beste besluit dat je ooit kan nemen. 

 

Op deze pagina kun je direct contact met me opnemen.